Nuori Taide 2023

Valtakunnallinen nuorten visuaalisen taiteen tapahtuma

La 13.5.2023 Tiivistämöllä Helsingissä

Nuori Taide 2023 on nuorten oma visuaalisen taiteen tapahtuma, joka järjestetään lauantaina 13.5.2022 klo 11-17 Tiivistämöllä Helsingissä. Tapahtumassa 13–23-vuotiaat taiteen harrastajat pääsevät esittelemään taidettaan sekä tapaamaan muita harrastajia ja ammattitaiteilijoita. Ohjelmassa on nuorten taiteen esittelyä, taiteilijatapaamisia, taidepajoja, keskusteluohjelmaa ja esityksiä.

Tapahtumassa taidetta voi tuoda esille monin eri tavoin: esittelypisteellä, digitaalisesti, valkokankaalla, työpajana, esityksenä, performanssina, esitelmänä ja/tai puheenvuorona. Osallistujat voivat myös itse ehdottaa tapoja tuoda tekemistään esille. Esiteltävät teokset ja tekeminen voivat olla yksin tai ryhmässä toteutettuja.

Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu taiteen harrastajille, mutta myös taideopintoja tai uraa muulla tavoin aloittelevat ovat tervetulleita.

Valtakunnallisia Nuori Taide -tapahtumia järjestetään joka toinen vuosi. Valtakunnalliset tapahtumat ovat osa Nuori Taiteen tekemää kulttuurista nuorisotyötä, painotuksena visuaalinen taide. Aiempien vuosien tapahtumista voit lukea lisää täältä.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.