Nuori Taide 23 -tapahtumalogo

Ole visuaalinen.

Generation 23 tunnus
Helsingin kuvataidekoulu logo
Nuori Kulttuuri logo
Nuoret 2023 logo
Helsinki logo

la 13.5.2023 klo 11-17

Tiivistämö, Helsinki

Nuori Taide 2023 on Suomen suurin nuorten visuaalisen taiteen harrastajien tapahtuma. Tapahtumassa 13–23-vuotiaat taiteentekijät esittelevät taidettaan sekä tapaavat muita harrastajia ja ammattitaiteilijoita. Ohjelmassa on nuorten taiteen esittelyä, taiteilijatapaamisia, taidepajoja, keskusteluohjelmaa ja esityksiä. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Valokuva, kaksi nuorta seisovat selkä kameraan päin suurten taideteosten edessä ja tutkivat teosten edessä olevan pöydän sisältöä

Esittele taidetta

Tapahtumassa 13–23-vuotiaat taiteen harrastajat voivat esitellä taidettaan esittelypisteellä, digitaalisesti, työpajana, esityksenä, performanssina tai puheenvuorona.

Haku esittelijäksi aukeaa tammikuussa 2023.

Kymmenen nuoren tuotantoassistentin tekemien omakuvien kollaasi, mustavalkoisina. Ympärillä tapahtuman ilmeen mukainen värikäs kehys

Tuotantoassistentit

Nuoret vapaaehtoiset tuotantoassistentit tuottavat tapahtuman yhdessä Nuori Taiteen henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tuotantoassistentit tulevat seitsemästä eri kaupungista ja työskentelevät neljässä pientuotantoryhmässä.

Kuvituskuva, sumuisen kirkasvärisen värispektritaustan ja aatoilevan ohuen verkkokuvion päällä toistuvasti valkoinen teksti " Nuori Taide 23"

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit ovat Generation 2023 -näyttely, Helsingin kuvataidekoulu, Nuori Kulttuuri, Nuoret 2023 -näyttely ja Nuorten Helsinki.

Sumuisen kirkasvärisen värispektritaustan päällä aaltoileva ohut verkkokuvio. Päällä valkoisen laatikon päällä teksti ohjelma

Ohjelma

Päätapahtuma järjestetään lauantaina 13.5.2023 Tiivistämöllä Helsingissä. Oheisohjelmaa, kuten opastuksia nuorten taidenäyttelyihin, järjestetään perjantaina 12.5. eri kohteissa Helsingissä.

Ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2023.

Neljä nuorta panelistia vierekkäin, taustalla Nuori Taiteen banderolli sekä viherkasveja. Kuvaaja: Onni Pusa

Nuori Taide

Nuori Taide on valtakunnallinen foorumi nuorten visuaaliselle taiteelle. Tapahtumat ovat osa Nuori Taiteen tekemää kulttuurista nuorisotyötä, painotuksena visuaalinen taide.

Kuvituskuva, sumuisen kirkasvärisen värispektritaustan ja aatoilevan ohuen verkkokuvion päällä valkoinen tekstiilaatikko, jossa lukee # ole visuaalinen

Viestintämateriaali

Viestintämateriaalia medialle, yhteistyökumppaneille ja taiteen esitelijöille.

 

Generation 23 tunnus
Helsingin kuvataidekoulu logo
Nuori Kulttuuri logo
Nuoret 2023 logo
Helsinki logo