Työpajat

Tulevat työpajat

Visuaalisen taiteen työpaja, 8.–9.6.2024, Hyvinkää

Yhteistyössä Hyvinkään nuorisopalvelut: Hypecon-tapahtuma

Esitystaide ja esiintyminen, syksy 2024, Helsinki

Yhteistyössä Mad House Helsinki

Kevään 2024 työpaja on peruttu. Työpaja siirretään syksylle 2024.

Selin katsojaan oleva henkilö pitää jotain pyöreää käsissään. Tilan perällä näkyy seinä, jonka edessä on suppilo, tikapuut ja narua.

Kuva: Lin Martikainen

Nuori Taide ja esitystaiteen talo Mad House Helsinki järjestävät taiteen tekemisestä kiinnostuneille nuorille aikuisille (alle 29-vuotiaille) työpajan, johon sisältyy kolme livenä ryhmätapaamista Helsingissä sekä osallistuminen esitykseen Mad Housessa. Työpajassa tutustutaan esitystaiteeseen ja rohkaistaan osallistujia kokeilemaan esityksen tekemistä. Moninaisten kehollisten harjoitteiden ja rentojen esityskokeilujen kautta tarkastelemme, mitä esitystaide on ja voi olla. Keskiössä on osallistujien oma kiinnostus esitystaiteeseen ja uteliaisuus esiintymistä kohtaan. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta esiintymisestä.

Kehollisten harjoitteiden ja esityskokeilujen lisäksi työpajojen aikana katsotaan yhdessä videomateriaalia kuten otteita esitystaide- ja/tai performanssitaideteoksista sekä osallistutaan esitykseen Mad Housessa. Työpajan ohjaa taiteilija, koreografi ja esiintyjä Lin Da (aka Lin Martikainen). Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa ja sen hinta on 20 euroa. Työpajaan voi hakea maksutonta vapaapaikkaa.

Aikaisemmat työpajat