Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.nuoritaide.fi ja on päivitetty 10.1.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Digipalvelun saavutettavuuden tila täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Ymmärrettävä: Navigointipalkin järjestys

Navigointipalkin järjestys ei toistu samankaltaisena, kuin organisaation muilla verkkosivuilla.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:

3.2.3 Johdonmukainen navigointi

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: info(a)artcentre.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(a)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Työstämme jatkuvasti verkkosivujemme digitaalista saavutettavuutta.
Tämä verkkosivusto on julkaistu: 1.11.2018. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu: 21.9.2020