Saavutettavuusseloste

Nuoritaide.fi-verkkosivusto

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.nuoritaide.fi. Verkkosivusto on julkaistu: 1.11.2018. Tämä Verkkosivuston saavutettavuusseloste on julkaistu 21.9.2020 ja päivitetty 24.11.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Digipalvelun saavutettavuuden tila täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Ymmärrettävä: Navigointipalkin järjestys
Navigointipalkin järjestys ei toistu samankaltaisena, kuin organisaation muilla verkkosivuilla.
 
Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty:
3.2.3 Johdonmukainen navigointi
Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla nuoritaide(a)artcentre.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(a)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Nuori Taiteen toiminnan saavutettavuus

Toiminta- ja tapahtumakohtainen saavutettavuusseloste tehdään tarvittaessa. Tapahtumien yhteydessä tiedotetaan mm. fyysisen paikan saavutettavuudesta ja ohjelman kielestä. Jos toivot toimintaamme esim. kuvailutulkkausta tai tulkkia, olethan yhteydessä sähköpostitse nuoritaide(a)artcentre.fi.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja olemme sitoutuneet toiminnan, tapahtumien ja digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.