Harjoittelijaksi

Etsimme taide- ja/tai nuorisoalan opiskelijaa harjoittelijaksi Nuori Taiteeseen 2–4 kuukaudeksi loppukeväästä ja syksystä 2024. Harjoittelu voi olla osa- tai kokoaikainen. Työajat voidaan sopia joustavasti opintojen kanssa yhteen sopiviksi. Harjoittelu on palkaton.

Etsimme opinnäytetyön tekijää Nuori Taiteen vaikuttavuuden tutkimukseen vuosien 2018–2023 toiminnasta. Projekti ajoitetaan vuosille 2024/2025.

Nuori Taide tarjoaa mahdollisuuksien mukaan harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja työttömille työnhakijoille. Harjoittelun työtehtävät suunnitellaan yksilöllisesti. Tehtävät voivat liittyä kulttuuriseen nuorisotyöhön ja nuorten visuaalisen kulttuuriin, tapahtumatuotantoon, projektinhallintaan, taidekasvatukseen, palvelumuotoiluun, tutkimukseen, viestintään ja markkinointiin ja/tai kieli- tai työelämätaitojen kehittämiseen.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakea paikkaa mistä päin Suomea tahansa. Työtä tehdään hybridisti.

6 henkilöä istuu sohvalla galleriatilassa, taustalla 2 taideteosta seinälle ripustettuna. Harjoittelu voi sisältää näyttelyn tuotantoa

Kuva: Ilana Pantzar

Edellytämme hakijalta:

  • Kiinnostusta nuorten visuaalista kulttuuria kohtaan
  • Etätyötaitoja, koska työskentelemme valtakunnallisesti
  • Halua ylläpitää ja kehittää toimintaa pienessä tiimissä

Tarjoamme harjoittelijalle:

  • Mahdollisuuden kehittää osaamista kulttuurisen nuorisotyön ja visuaalisen kulttuurin parissa
  • Oman vastuualueen kiinnostuksen mukaan
  • Tiimin tuen

Projekteissa tehdään yhteistyötä nuorten sekä taide- ja nuorisoalan ammattilaisten kanssa. Harjoittelu on palkaton.

Hae harjoitteluun

Harjoitteluun Nuori Taiteessa on jatkuva avoin haku. Olethan yhteydessä puhelimitse ennen hakemuksen lähettämistä ja kerrot lisää harjoittelun tavoitteista.
p. 050 308 3625 / Anni Rupponen, Nuori Taiteen tuottaja

Harjoittelukokemuksia

Lue Elina Eskolan korkeakouluharjoittelusta Nuori Taiteessa syksyllä 2022.

Read Soyoung Chung's experinces as a procution assistant at Nuori Taide in fall 2022.