Vastuullisuus

Vastuullisuus merkitsee meille avointa keskustelua arvoista ja tavoitteista osallistujien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Nuori Taiteen toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Turvallinen tila

Nuori Taiteen toiminta on syrjinnästä vapaata ja toiminnassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Emme hyväksy minkäänlaista rasismia ja vihapuhetta. Alaikäisten osallistuessa toimintaan keräämme huoltajien yhteystiedot tarvittavaa yhteydenpitoa varten. Ryhmäkohtaisesti voidaan sopia myös muista toimintaohjeista. Tapahtumissamme työskentelee yhdenvertaisuus- ja häirintäyhdyshenkilö.

5 henkilö, joista 3 nuorta ja 2 aikuista istuvat lavalla sohvalla ja keskustelevat. istuinryhmän sivuilla maalaustelineissä värikkäitä maalauksia ja taustalla projisoituna keskusteluohjelman esittelydia

Nuori Taide 2023 -tapahtumassa taide- ja nuorisoalan ammattilaiset ja nuoret taiteen tekijät keskustelivat taiteesta, tunteista ja mielenterveydestä

Nuori Taiteen tuvallisen tilan toimintaperiaatteet

Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen.

Kunnioita toisten fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista tilaa sekä heidän tekemäänsä taidetta.

Rentoudu, erehtyminen ja kysyminen on sallittua.

Saavutettavuus

Nuori Taiteessa saavutettavuutta tarkastellaan fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta näkökulmasta. Pyrimme aina järjestämään toimintaa saavutettavasti, mutta joskus tämä ei ole mahdollista. Toiminnan ja tapahtumien yhteydessä ilmoitetaan tapahtuman tarkemmat saavutettavuustiedot.

Saavutettavuusseloste

Yhdenvertaisuus

Yhdenvertaisuus tarkoittaa Nuori Taiteelle sitä, että arvoimme toimintaamme ja valitsemme tavoitteet ja toimenpiteet, jolla aiomme edistää sitä toiminnassa. Olemme tekemässä vapaaehtoista tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiölle, jonka toimintaa Nuori Taide on.

Rekisteriselosteet

Tietosuojaselosteet