Jatkuva haku: Nuori Taide 2023 -tapahtuman tuotantoryhmä

Muokattu 10.1.2022 Ryhmä on TÄYNNÄ. Suuren suosion vuoksi olemme joutuneet sulkemaan jatkuvan haun ryhmään. Voit tiedustella vapautuneita paikkoja nuoritaide(at)artcentre.fi. 

Nuorista koostuva Nuori Taide 2023 -tapahtuman tuotantoryhmä perustetiin alkusyksystä 2021 yhdessä muutamien Nuori Taide -toiminnassa aktiivisten nuorten kanssa.

Joulukuussa 2021 ryhmään avattiin avoin, jatkuva haku visuaalisesta taiteesta ja kulttuuri- ja tapahtumastuotannosta kiinnostuneille nuorille. Tuotantoryhmään pääsevät mukaan kaikki halukkaat nuoret ympäri Suomen.

Ryhmässä suunnitellaan tulevaa nuorten visuaalisen taiteen Nuori Taide 2023 -tapahtumaa.

Millainen on Nuori Taide 2023?

Nuori Taide 2023 -tapahtuma on suunnitteilla Helsinkiin vuonna 2023. Tapahtuman kohderyhmänä ovat nuoret visuaalisen taiteen tekijät ja taiteesta kiinnostuneet.

Milloin, missä ja miten – siihen pääset vaikuttamaan osallistumalla. Samalla tutustut muihin samanhenkisiin nuoriin.

Tapaamme kuutausittain hybridisti. Osallistuminen on vapaaehtoista, mutta odotamme sinun sitoutuvan työhön pari tuntia kuukaudessa.

Nuori Taide 2023 -tapahtuman tuotantoryhmässä
pääset vaikuttamaan mm.

👉 Tapahtuman tuottamiseen
👉 Taiteilijoiden kontaktointiin
👉 Kumppaneiden hankintaan
👉 Sosiaalisen median ja viestinnän sisältöihin
👉 Nuorten taiteen näkyvyyyden lisäämiseen

💎 Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada maksutonta koulutusta
taide- ja kulttuurialan tapahtumatuotantoon liittyen.

Osallistuaksesi tarvitset oman tietokoneen/puhelimen ja nettiyhteyden. 🙃

Kuka voi liittyä tuotantoryhmään?

Suomessa asuvat 13-28-vuotiaat, jotka ovat innostuneita visuaalisesta kulttuurista sekä taide- ja kulttuurituotannosta. Voit olla taiteen tekijä tai tuottaja tai niistä kiinnostunut, aloittelija tai konkari – kaikki ovat tervetulleita!

Liittyäksesi ryhmään, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaan kokemusta tapahtumatuotannosta. Riittää, että olet avoin yhdessä tekemiselle ja uuden oppimiselle.

Ryhmässä noudatetaan syrjinnästä vapaan ja turvallisemman tilan periaatteita. Ryhmää koordinoi Nuori Taide, joilla on kokonaisvastuu tuotannosta.

Ryhmän työkieli on suomi. Aikaisemmissa Nuori Taide -tapahtumissa on ollut ohjelmaa myös englanninkielellä. Olemme avoimia monikielisille ohjelmalle, joten liity rohkeasti mukaan, vaikka suomi ei olisi vahvin kielesi. Riittää, että pystyt keskustelemaan suomeksi.

Ryhmään on jatkuva haku, mutta toivomme sinun liittyvän mukaan porukkaan mahdollisimman pian.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Nuori Taide tukee 13–29-vuotiaiden työelämätaitojen kehittymistä tarjoamalla työmahdollisuuksia erilaisissa luovien alojen projekteissa. Emme edellytä alan koulutusta. 

Tuotantoryhmä odottaa sinua!

Hae tuotantoryhmään lähettämällä lyhyt kuvaus itsestäsi ja linkki Taide\Folio-profiiliisi tai portfolioosi. Taide\Folion Näyteikkuna-profiilin voit luoda linkistä löytyvällä sivulla.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteeseen nuoritaide(at)artcentre.fi.

Lisätietoja

Anni Rupponen, tuottaja
anni.rupponen(at)artcentre.fi
p. 050 308 3625

Tutustu aikaisempiin valtakunnallisiin Nuori Taide -tapahtumiin tästä linkistä.

Kirjoita kommentti