Valtakunnallinen nuorten visuaalista ilmaisua esittelevä tapahtuma

 

Näytönpaikka.
Estradi nuorten visuaaliselle taiteelle ja ilmaisulle.

 

Valtakunnallisissa Nuori taide -tapahtumissa 13–23-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus tulla esittelemään omaa visuaalista taidettaan ja ilmaisuaan sekä saamaan siitä palautetta ammattilaisilta. Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu harrastajille, ei jo alan ammatillisissa opinnoissaan pitkälle edenneille tai valmistuneille.

NUORI-TAIDE-alasivu

Taidetta voi tuoda esille eri tavoin: esittelypisteillä, valkokankaalla, työpajamuodossa, esityksinä, performansseina, esitelminä tai puheenvuoroina. Tapahtumapaikasta ja -ajankohdasta riippuen myös ulkona ja kaupunkitilassa. Voi myös itse ehdottaa tapoja tuoda tekemistään esille. Esiteltävät teokset ja tekeminen voivat olla yksin tai ryhmässä toteutettuja.

 

Tapahtumassa on myös ammattilaisten vetämiä työpajoja sekä puheenvuoroja esim. taidemaailman toiminnasta, omasta ammatista ja urakehityksestä. Mahdollisesti mukana on alan oppilaitoksiakin.

 

Valtakunnallisia Nuori Taide -tapahtumia järjestetään joka toinen vuosi (parittomina vuosina) eri paikkakunnilla. Seuraava tapahtuma on Jyväskylässä 25.5.2019. Lue lisää >>

 

Tapahtumiin ilmoittaudutaan näillä nettisivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Noin kuukauden kestävä ilmoittautuminen on noin kaksi kuukautta ennen tapahtumaa. Siitä tiedotetaan eri kanavissa ja eri tahojen kautta. Halutessasi henkilökohtaisen ilmoituksen, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi Nuori Taide -sähköpostilistalle: nuoritaide(a)artcentre.fi.

 

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta siitä aiheutuvat matka- ja majoituskustannukset on maksettava itse.

 

Seuraa Nuori Taidetta Instagramissa ja Facebookissa!