Nuori Taide 2023 -taiteentekijäesittely: Miina Hellsten

Olen 22-vuotias tamperelainen taiteilija. Viime vuosina olen tehnyt kuvataidetta täysipäiväisesti. Kiinnostukseni on erityisesti maalauksessa, mutta toivoisin osaamiseni kehittyvän monimuotoiseksi, jotta voisin mahdollisimman tarkasti välittää havaintojani.

Värikäs maalaus hahmosta

Miina Helsten, Ystävät hämärän jälkeen

Olen taiteilijana fyysinen, ja esimerkiksi liikkuminen ja isojen pintojen työstäminen tuntuu minulle luonnolliselta. Tekemiseni on tunnustelevaa, etsivää ja työn edetessä muuttuvaa. Tällä hetkellä minusta erityisen kiinnostavilta teemoilta tuntuu ekokritiikki yhdistettynä pop- ja kaupunkikulttuurin kuvastoon esimerkiksi katutaiteeseen, sekä tunteiden ja mielenterveyden tutkiminen kehollisuuden ja lihallisuuden kautta.

Värikäs maalaus henkilöistä

Miina Hellsten, Anna anteeksi

Odotan Nuori Taide 2023 -tapahtumalta muiden nuorten tapaamista ja heidän taiteeseensa tutustumista. On innostavaa päästä esittelemään omaa tekemistäni tällaisessa matalan kynnyksen tapahtumassa. Toivon kokemuksen olevan hauska ja tuovan uusia näkökulmia siihen, mikä taideharrastuksessa on tärkeää ja yhdistävää nuorille.

Taiteilijan omakuva, jossa taiteilija istuu maalauksen vieressä.

Miina Hellsten

Työskentelyäni voi seurata Instagramin kautta @miinamagdalena ja Taide\Folio-sivulta nimellä Miina Hellsten.

Nuori Taide 2023
La 13.5. klo 11-17
Tiivistämö, Helsinki
Osallistuminen on maksutonta.

Miina Hellsten

Kirjoita kommentti