Nuori Taide 2023 -tapahtuman tuotantoryhmä esittäytyy!

Nuori Taide 2023 -tapahtuman tuotantoryhmän yhteiskuva

Nuorista koostuva Nuori Taide 2023 -tapahtuman tuotantoryhmä perustettiin alkusyksystä 2021 yhdessä toiminnassa aktiivisten nuorten kanssa. Joulukuussa 2021 ryhmään avattiin avoin, jatkuva haku visuaalisesta taiteesta ja kulttuuri- ja tapahtumastuotannosta kiinnostuneille nuorille ja hakijoista koottiin 11 nuoren ryhmä. Ryhmässä on jäseniä Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Oulusta, Savonlinnasta, Lappeenrannasta sekä Jyväskylästä. Täydennyshaku tuotantoryhmään avautuu elokuussa 2022.

Ryhmässä suunnitellaan tulevaa nuorten visuaalisen taiteen Nuori Taide 2023 -tapahtumaa. Tuotantoryhmän jäsenet Eevi ja Emma kertoo kokemuksistaan ryhmässä työskentelystä näin:

”Aloitin Nuori Taide 2023 -tuotantoryhmässä vuoden alusta ja jo tähän mennessä koen oppineeni paljon uutta. Tuotantoryhmässä pääsemme matalalla kynnyksellä tutustumaan kulttuuri- ja tapahtumatuotantoon, ja itselleni ryhmässä olo on ollut inspiroivaa. On hienoa päästä työskentelemään ja kouluttautumaan muiden samanhenkisten kanssa ja toteuttamaan tapahtumaa, joka vastaa omia arvoja ja kiinnostuksenkohteita. Tuotantoryhmässä on vapaaehtoisia ympäri Suomen, ilmapiiri on hyvä ja positiivinen, sekä jokaisen mielipiteitä kuunnellaan.”
– Eevi, 23, Tampere

”En ole ollut aiemmin vastaavassa toiminnassa mukana, mutta porukkaan oli helppo päästä mukaan ja tunnelma on rento. Tuotantoryhmä on kiva, matalan kynnyksen harrastus ja mahtava tapa kehittää itseäni taiteen harrastajana. Vaikka jotkin asiat, kuten apurahahakemuksen lähettäminen, tuntuvat välillä vaikeilta, Anni(/ohjaaja) on ollut tukena ja auttanut pääsemään jännityksestä yli. Olen oppinut paljon ja saanut uutta itsevarmuutta taideharrastukseeni. Toiminnan myötä olen inspiroitunut tekemään taas taidetta muutaman vuoden tauon jälkeen ja odotan innolla tulevia tapaamisia ja uuden oppimista!”
– Emma, 28, Turku

Kuvassa tuotantoryhmäläiset Tiitu, Meeri, Andrea, Helmi, Emma, Minka, Moona, Senni, Eevi ja Siiri. Lisäksi ryhmään kuuluu Aino.

Kirjoita kommentti