Inspiraatio kateissa?

Kaikki taiteilijat kohtaavat joskus mörön nimeltä “Tyhjän paperin kammo”, joka estää tekemästä töitä tehokkaasti. Mitenköhän sen voisi sitten päihittää? Tai ehkäpä mörköön voisi tutustua ja möröstä voisi tulla uusi ystävä. Miten siis löytää inspiraatio?

Tässä on mörön vinkkejä sinulle:

Kuulin että sinulta on kateissa inspiraatio, mutta ei huolta sillä nyt lähtee taiteilijan perinneoperaatio.
Veden alle laitahan uusi vihko, sillä sen tuomiin mahdollisuuksiin ihastut ja pian huudat bingo!
Rumaa, käpristynyttä vihkoa on vaikea pilata, kunhan vain piirrät ja apua voi myös saada muiltakin vaikka vetämällä hihasta.

Ongelmaasi voisi myös tämä avittaa: laitapa musiikkia soimaan ja piirtele silmät kiinni, ja muista ettei haittaa jos yhtään aristaa!
Voit myös lappusille aiheita kirjoittaa, sitten vetää niistä sokkona pari ja kyllä ne lappusista löytyvät “laulava kissa” tai “kävelevä kala” piirtämään innoittaa!

Välillä inspistä ei tarvitse edes etsiä, vaan se tulee vastaan arjen askareissa, ihan ilman erityistä pestiä!
Kaunis voi olla vaikka pudonnut lehti, ja kun maailmaa rupeaa tarkastelemaan lähemmin, yhtäkkiä inspiraation lähteitä on laaja spektri.

Inspistä löytyy kaikkialta ympäriltä. Sitä ei kuitenkaan kannata odotella, vaan toimeen ryhtyminen usein korjaa asiat. Yhtäkkiä musiikin tahdissa piirretyistä viivoista voi paljastua vaikkapa naisen kasvot tai jokin tietty hedelmä. Ken tietää! Sen voi selvittää vain tekemällä. Tämä ei voi mennä pieleen, rohkealla ja armollisella kädellä vain eteenpäin ja ei kun piirtämään!

Mörönkin mielestä sinä pystyt siihen <3

Moikka! Päivän pikku inspispostauksen kirjoitin minä, Andrea Puscasu, taiteilija-arkkitehdiksi pyrkivä nuori, joka rakastaa tuoda iloa muiden päivään! Taiteen saralla olen pitkälti itse-oppinut, mutta arkkitehtuuria opiskelen Aalto-yliopistossa (ja sinne pääsin. mitä todennäköisimmin perheen, ystävien sekä Teho-opiston valmennuskurssin tuella). Pahin pelkoni on pelätä itse elämää ja sen suomia mahdollisuuksia, mikä saa minut usein juoksemaan täysiä kohti tavoitteitani. Tiedän miten helppoa on olla turhankin vaativa itseään kohtaan, ja haluaisin vain muistuttaa, miten myös itselleen on tärkeää olla kiltti <3

Toivottavasti teksti auttoi sinua löytämään jotain, jonka avulla inspiraatio löytää sinut ja sinä sen.

Lämmöllä,
Andrea Puscasu
let_her_be_free

Andrea Puscasu pitää kädessään taideteosta. Kuva on julkaistu osana inspiraatio-teemaista blogipostausta.

Kirjoita kommentti