Hei, hei Nuori Taide!

Tasan 11 vuotta sitten 4.1.2010 oli minun ihka ensimmäinen työpäiväni Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiössä. Minut oli syksyllä 2009 valittu Taidekeskukseen tuottajaksi.

 

Tänään 4.1.2021 takana on koronan sävyttämä vuosi, mutta minulla myös vuosi, jonka aikana sanoin jäähyväiset tuottajan työlleni. Huhtikuusta 2020 lähtien olen tehnyt töitä Lasten ja nuorten taidekeskuksessa toiminnanjohtajan paikalla.

 

Kymmenen vuoden aikana sain tuottajana tehdä ja kehittää monia hienoja asioita. Yksi hienoimmista on ehdottomasti Nuori Taide. Se ei syntynyt tyhjästä, vaan on kiteytymä monista ilmassa olleista asioista ja toiminnassa tapahtuneista muutoksista. Silti koen sen lapsekseni, jota on toki ollut kasvattamassa moni muukin. Erityisesti Taidekeskuksessa yhteisömanagerina toimiva Aurora Salomaa. Hänen kanssaan on ollut valtavan hauskaa ja tehokasta pistää päässä ja paperilla olevat asiat käytäntöön.

 

Mieleni on haikea sen suhteen, etten enää tee Nuori Taidetta kentällä yhteistyössä mielenkiintoisten, mukavien ja osaavien ihmisten ja lahjakkaiden nuorten kanssa. Toisaalta olen innostunut. Joulukuun 2020 alussa saimme joukkoomme uuden työntekijän. (Nuori Taiteen Instagrammia seuraavat ovatkin jo Annin tavanneet.) Tuottajamme Anni Rupponen ottaa Nuori Taiteen haltuunsa. Jään luottavaisena ja uteliaana seuraamaan, miten Nuori Taide kasvaa ja kehittyy Annin ja Aurora huostassa.

 

Minun on aika sanoa hei, hei! Ehkä vielä joskus vilkuttelen Nuori Taiteen Instagram-storyssa tai jossain muussa kanavassa. Sen lisäksi toivon todella, että voisin tavata ihmisiä fyysisesti Nuori Taide -toiminnan äärellä mahdollisimman pian.

 

Oikein hyvää ja taiteen täytteistä alkanutta vuotta!

 

Päivi Venäläinen

toiminnanjohtaja

Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö

Voit lukea lisää Lasten ja nuorten taidekeskuksesta täältä.

 

Päivi Venäläine vilkuttaa 4 eri Instagram storyn kuvakaappauksessa
Kuvakaappauksia Nuori Taiteen IG:n stooreista.
Vilkuttelen terveisiä eri paikoista, joissa
Nuori Taiteen tuottajana tuli vierailtua.
(Aurora on rajattu kuvista pois :))

 

 

 

Kirjoita kommentti