Ajatuksia Jaakolta

Yhdessä on enemmän -näyttelyn ensimmäisenä päivänä Villa Artun galleriassa kiersi kolme nuorta. He pysähtyivät jokainen itseään kiinnostavan teoksen ääreen, joka herätti ajatuksia ja kirjasivat nämä ylös.

Saimme luvan julkaista ajatukset blogissamme. Nyt sinun kannattaa pysähtyä hetkeksi ja lukea nämä.

Jaakko, 15 vuotta, Julia Haarasen ”Kasvukivut ja mielialanvaihtelut ymmärrän mutta miksi pitää olla niin saatanan rasittava?” teoksen äärellä:

Valkoinen paperi, jossa mustalla tikkukirjaimin käsin kirjoitettuna: "Kasvukivut ja mielialavaihtelut ymmärrän mut miks pitää olla niin saatanan rasittava? Julia Haaranen (2001).  Mul tulee täst mieleen vaa kaikki ne ärsyttävät ihmiset jotka valittaa kaikesta turhasta.  Ymmärrän et sun tukkas on huonosti mut ei sun mulle siit tarvii valittaa.  Mun mielest ihmisten pitäis vaa chillaa ja yrittää kattoo asiotten positiivisia puolia ei kaikki aina oo nii hirveetä milt se näyttää.  * Pilven takaa voi löytää sateenkaaren*" ja alareunassa on abstrakti piirrustus harmaalla kynällä tehtynä sekä nimi "Jaakko".

Julkaisemme nuorten ajatuksia blogissa. Ensimmäiset ajatukset julkaistaan seuraavan kerran to 17.9.

Kävitkö Yhdessä on enemmän -näyttelyssä? Jaa ajatuksesi kanssamme, voimme julkaista ne blogissa! Ajatukset voivat kokea näyttelyä kokonaisuudessa, sen aiheita tai yksittäisiä teoksia. Ole yhteydessä somessa tai nuoritaide@artcentre.fi.

Blogin kuva:  ”Kasvukivut ja mielialanvaihtelut ymmärrän mutta miksi pitää olla niin saatanan rasittava?”, Julia Haaranen

Kirjoita kommentti