TEKEMISTÄ TARJOLLA! harrastakotona.fi

Koronakriisi on pysäyttänyt aika monen harrastustoiminnan tänä keväänä. Etäopetuksessa vietetyn koulupäivän tai etätyöpäivän jälkeen olisi mukava tehdä vapaa-ajalla jotain muuta. Harrastakotona.fi sivusto on tuore avaus, johon on koottu ammattilaisten tuottamia ohjeita ja ideoita taiteen kokeilemiseen ja tekemiseen kotona. Tekemistä on laidasta laitaan. Helppokäyttöisiltä sivuilta löytyy tekemistä lapsille, nuorille ja perheille.

Haluaistiko kokeilla jotain kädentaitoa, tehdä musiikkia itse, opetella uuden sirkustempun tai vaikkapa testata parkouria tai tanssia?  Käy katsomassa ideoita ja ohjeita Harrastakotona.fi –sivuilta!

Tiesitkö, että paikka josta käsin Nuori Taide toimintaa organisoidaan, sijaitsee Villa Artussa Hyvinkäällä. Villa Arttu on Lasten ja nuorten kulttuuritalo, jossa tapahtuu kaikenlaista näyttelyistä, työpajoihin ja tapahtumapäiviin. Kuulumme koko Suomen kattavaan Lastenkulttuurikeskusten liiton verkostoon. Tämä verkosto on lastenkulttuurin asialla ja nostaa esille meille kaikille kuuluvia tärkeitä asioita, kuten viihtymistä ja virkistymistä taiteen parissa. Tutustu Villa Arttuun lisää täältä ja täältä linkistä Lastenkulttuurikeskusten liittoon.

Harrastakotona.fi-sivuston sisältöjä ovat tuottaneet mm. suomalaiset lastenkulttuurikeskukset, taiteen perusopetuksen oppilaitokset, taidekasvattajat, taidelaitokset, mediatalot ja taiteilijat.

Toivottavasti löydät sivustolta jotain uutta, innostavaa tekemistä tähän kevääseen!

harrastakotona.fi -sivuston logo

Kirjoittaja on Nina Laaksonen, joka toimii Lasten ja nuorten taidekeskuksessa paikallisena tuottajana ja taidekasvattajana.

Enemmän aikaa kotona – on saanut minut testaamaan luonnonväriaineilla värjäystä kasveilla ja ruokahävikillä. Seuraavaksi kokeilen niillä maalaamista!

Kirjoita kommentti