Y K S I V U O T T A !

NUORI TAIDE = yhteistyötä. sosiaalista mediaa. keltaista. taidetta. ideoita. foorumi. nuoria. naurua. onnistumisia. epäonnistumisia. residenssitoimintaa. neuvoja. punaista. sähköposteja. aikuisia. vilkuttelua. taitelijoita. tapahtuma. lakritsia. tapaamisia. ystävyyttä. kahvia ja teetä. junalippuja. vihreää. bloggaamista. kerhoja. kokouksia. jännitystä. eri aisteja. kokeiluja. ääntä. itsenä toteuttamista. minuutta ja sinuutta.
Ja yhden vuoden!

Paljon onnea Nuori Taide, olet ollut olemassa 365 vuorokautta. Ajattelin tässä postauksessa katsoa taakse ja kerätä ajatuksia menneestä tähän.

Nuori Taide julkaistiin 1.11.2018 kello 11:00, mutta Nuori Taide oli olemassa jo kauan ennen sitä. Itseasiassa, ensimmäinen Nuori Taide -tapahtuma oli jo kesällä 2017. Silloin ei kuitenkaan ollut käytössä termiä Nuori Taide vaan kyseessä oli VIDES-tapahtuma. Ja ennen VIDEStä oli Päivi haudutellut ajatusta tällaisesta toiminnasta jo pitkään. Kunnia Nuori Taiteesta siis Päiville, kiitos sen keksimisestä!

Vuosi sitten syksyllä kasattiin yhteen nuoritaide.fi -sivusto ja sen julkaisun yhteydessä lanseerattiin virallisesti Nuori Taide -toiminta. Pyysimme teitä rohkeasti lähestymään meitä ja kertomaan, kuinka voisimme tehdä yhteistyötä. Saimmekin ihanasti yhteydenottoja ja kiersimme Suomea inspiroivissa tapaamisissa. Nuori Taide löysi helposti oman paikkansa ja olimme kovin iloisia tästä! Kiitos kaikille teille, joiden kanssa olemme tavanneet, puhuneet puhelimessa, skypettäneet tai käyneet sähköpostitse keskustelua. Nämä kaikki ovat olleet meille tärkeitä. Ne kaikki kerrat ovat todistaneet meille, että luomallemme foorumille on tarvetta. Keväällä 2019 järjestettiin ensimmäinen Nuori Taide -tapahtuma Jyväskylään. Tapahtumaa järjestäessä meillä oli matkassa huikeita yhteistyökumppaneita. Kiitos teille, oli huippua tehdä yhteistyötä juuri teidän kanssa! Nuori Taide 2019 -tapahtumaa tehdessä tehotiimiimme tuli mukaan ihana Rasmus, joka omalla osaamisellaan oli korvaamaton apu. Kiitos sinulle, olet koska vaan tervetullut iltapäiväteelle! Suurkiitos myös koko Villa Artun porukalle.

Valtavan suuri kiitos kaikille nuorille ketkä on ollut mukana tekemässä Nuori Taidetta. Teidän kanssa on ollut aivan uskomatonta tehdä töitä! Ainutlaatuisia hetkiä ja kohtaamisia teidän kanssa on mahtunut 365 vuorokauteen monta, joista jokainen on antanut Nuori Taiteelle (ja minulle!) niin paljon.

 

KIITOS x 365+!

 

Synttärin kunniaksi julkaisimme YouTube-kanavamme! Toivottavasti sinne saadaan yhdessä tehtyä mahtavaa sisältöä!

 

Kirjoittajana Aurora, Nuori Taiteen yhteisömanageri

 

Tässä vielä muutamia hauskoja kuvia vuoden varrelta.

   

 

Ps. Terkkuja Päiviltä!

Kirjoita kommentti