VÄRKKÄILY CALLING!

Ilmianna taitosi ja tekemisesi. Näytä, kerro ja opeta muille!

Tarjoamme 20.-21.5.2020 tilat pop up -työpajapisteelle, johon voit tulla esittelemään omia tuotoksiasi ja tekemistäsi: DIY-projekteja, lifehackejä, ja kaikkea värkkäilyfilosofiaan soveltuvaa toimintaa. Omien tuotteiden ja palveluiden pienimuotoinen myynti on sallittu.

Kysymyksiä? Laita rohkeasti sähköpostia: aurora.salomaa(a)artcentre.fi.
Ennakkoilmoittautuminen festarille pop up -työpajapisteen pitäjäksi alkaa joulukuun alussa!

Mitä on värkkäily? Se on maker-kulttuuria, jossa itsetekemisen ja jakamisen periaatteella yhdistellään eri materiaaleja, teknologiaa, taidetta ja käsitöitä. Uutta rakennetaan vanhan päälle, opetellaan korjaamaan ja kierrättämään

Toukokuussa 2020 Hyvinkäällä kulttuuritalo Villa Artusta tulee kahdeksi päiväksi Suomen iloisin makerspace, kun erilaiset hakkerit, nikkarit, kierrättäjä-keksijät, tekstiili-innovaattorit ja ihan kaikki muutkin saapuvat värkkäämään.

Tämä tarkoittaa, että Värkkäilyfestari 2.0 tulee!

Festarin järjestäjänä me Lasten ja nuorten taidekeskuksessa olemme nostaneet tavoitteeksi olla edellistä festaria isompi, innostavampi, iloisempi ja toiminnallisempi kaksi päiväinen tee se itse -tapahtuma. Haluamme haastaa ihmiset pohtimaan ja kokeilemaan mitä tulevaisuuden työ on ja mitä taitoja se edellyttää. Vaatiiko se uutta osaamista, osaamisten yhdistämistä vai uutta ajattelua? Vai kaikkea tätä yhdessä? Minkälainen on tulevaisuuden tekijä ja miten he ajattelevat? Tavoitteena on innostaa kokeilemaan rohkeasti eri materiaaleja ja tekniikoita, lisätä teknisten alojen trendikkyyttä ja kannustaa ylittämään sukupuoliroolien odotuksia koulutusvalinnoissa.

Seuraa Värkkäilyfestaria Instagramissa!

www.värkkäilyfestari.fi

Värkkäilyfestari 2.0
20.-21.5.2020

kulttuuritalo Villa Arttu
O-rappu, Villatehdas
Kankurinkatu 4-6,
05800 Hyvinkää

Kirjoita kommentti