Nuori Taide on jännän äärellä

Opettajani kertoi tällaisesta tapahtumasta ja inspiraationi iski päälle.”

Haluan tutustua uusiin ihmisiin ja olla mukana tapahtumassa, joka vaikuttaa kannustavalta ja monipuoliselta.

Tämä on tilaisuus esitellä omia töitä ja samalla pääsee ihailemaan mitä muut ovat saaneet aikaan. On kiva päästä tapaamaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin itse olen.

Huomasin teidän tapahtuman instagramista ja ihastuin valtavasti. Luin tapahtumasta lisää nettisivuiltanne ja olin aivan myyty! Jyväskylä tulee olemaan nuorten osaamisen mekka suurella tekemisen meiningillä, aivan mahtavaa.

Siitä huolimatta, että olemme ottaneet vastaan näin ihania näkemyksiä siitä, miksi joku haluaa osallistua ensimmäiseen valtakunnalliseen Nuori Taide -tapahtumaan lauantaina 25.5., olemme jännän äärellä.

Jännitämme sitä, kuinka olemme tavoittaneet ne nuoret, jotka haluavat hyödyntää Nuori Taide 2019 -tapahtuman tarjoaman näytönpaikan.

Jännitämme sitä, kuinka moni nuori tai nuorten ryhmä haluaa olla mukana tekemässä tapahtumaa, jossa voi esitellä omaa taidetta ja tekemistä, keskustella tekemisestä ammattilaisten kanssa, tavata, kuunnelle ja nähdä muita tekijöitä ja asiantuntijoita, fiilistellä festaritunnelmaa ja inspiroitua sekä olla luova, visuaalinen ja ihan oma itsensä.

Jännitämme sitä, kokevatko nuoret tekijät tapahtuman niin kiinnostavaksi konseptiksi, että käyttävät siihen vapaa-aikansa muiden kilpailevien vapaa-ajanviettotapojen joukossa.

Jännitämme sitä, kuinka olemme saaneet viestimme perille, että tapahtumaan kannattaa tulla kauempaakin.

Jännitämme ilmoittautumislomakkeiden määrää tiistaiaamuna 26.3. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 25.3. klo 23:59.

Nuori Taide 2019 -tapahtuma ei ole vain näytönpaikka nuorille tekijöille. Se on myös näytönpaikka meille. Tuleeko tapahtumasta sellainen, mitä lupaamme? Onnistummeko siinä, mitä teemme? Saammeko luotua sellaisen tapahtuman ja fiiliksen, että siihen panoksensa ja aikansa antaneilla on tapahtuman jälkeen fiilis: kiitos tätä lisää! Jännittävää, mutta samalla ah niin innostavaa ja palkitsevaa.

Kirjoita kommentti