Yhteistyökumppanit


Nuori Taide on rinnakkaistoimintaa Nuori Kulttuuri -toiminnalle

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla rohkaistaan, kannustetaan ja innostetaan nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Nuori Kulttuurin lajit ovat Moves (tanssi), Sounds (musiikki) ja Teatris (teatteri).

 

Nuori Kulttuuri -toiminta rakentuu nuorten taidetapahtumien ympärille. Vuosittain toimintaan osallistuu tuhansia nuoria, nuorisotyön ja taiteen ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia. Toimintaa hallinnoi Nuorisoseurat ry.

 

Tutustu Nuori Kulttuuri toimintaan tästä linkistä. Tutustu Nuorisoseuroihin tästä linkistä.


Nuori Taide on Amos Rex -museon Generation-näyttelyiden virallinen yhteistyökumppani

Amos Rex on syksyllä 2018 Helsingin ytimeen avattu ark­ki­teh­tuu­ril­taan ai­nut­laa­tui­nen tai­de­museo. Amos Rexin näyttelyohjelma koostuu uusimmasta, usein teknisesti kokeilevasta nykytaiteesta, 1900-luvun modernismista ja muinaisista kulttuureista. Amos Rex haluaa esitellä kiinnostavaa ja kunnianhimoista taidetta virkistävästi ja elämäniloisesti. Tarkoituksena on, että menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus tuottavat ainutkertaisia elämyksiä ja yllättäviä kohtaamisia maan alla, päällä ja valkokankaalla.

 

Joka kolmas vuosi Amos Rexin näyttelyohjelmassa on nuorten 15–23-vuotiaiden nuorten tekijöiden nousevaa taidetta esittelevä Generation-näyttely.

 

Käy lukemassa lisää Amos Rex -taidemuseosta klikkaamalla tästä. Generation-näyttelyihin voit tutustua tästä linkistä.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nuori Taiteen kanssa? Haluatko tukea Nuori Taide -toimintaa?

Ota yhteyttä: nuoritaide(a)artcentre.fi

 

Jatkuu kuvan jälkeen.

Keltaisella pohjalla Villa Artun, Amos Rexin, Opetus- ja kulttuuriministeriön, Nuori kulttuurin ja Nuorisoseurojen logot.