Ota Nuori Taide haltuun!

 

Nuori Taiteen muoto ja sisältö eivät ole koskaan valmiita. Nuori Taide on foorumi, jonka toivotaan täyttyvän nuorten, nuorisotyön, taiteen ja visuaalisen alan ammattilaisten ideoista ja toiminnasta.

 

Mitä Nuori Taide voisi sinun mielestäsi olla? Ehdota!

Haemme yhteistyökumppaneita visioimaan, suunnittelemaan, kokeilemaan ja toteuttamaan, mitä kaikkea nuorten visuaalisen taiteen ja ilmaisun alueella voisikaan tehdä.

Nuori, onko sinulla tai ryhmälläsi taiteen tekemiseen tai tapahtumien toteuttamiseen liittyviä haaveita, ajatuksia ja ideoita, joita haluaisitte toteuttaa? Kaipaisitko ammattilaisten tukea?

 

Nuorten kanssa työskentelevä aikuinen, tarvitseeko oma paikallinen tai alueellinen toiminta uusia tuulia tai yhteistyökumppania toteuttamaan ideoita?

 

Taiteilija tai visuaalisen alan ammattilainen, haluaisitko työskennellä nuorten kanssa?

Teksti Eteenpäin sinisellä pohjalla ja oikeassa reunassa näkyy rajattu Kulttuuripolun logo

 

Ota yhteyttä ja katsotaan, mitä voimme tehdä yhdessä!

Nuori Taiteen sisällöt ja toteuttamistavat suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Nuori Taiteelle voi esittää toiveita sekä ehdottaa valmiita ideoita työpajoista, seminaareista ja koulutuksista tai muunlaisesta toiminnasta.

Nuori Taiteen missio on mahdollistaa nuorten esittämien ideoiden ja toiveiden toteutuminen sekä tukea nuorten kanssa toimivien aikuisten työtä ja ammatillista osaamista.

Nuori Taide haluaa tuoda yhteen nuoret ja aikuiset tekijät, harrastajat ja ammattilaiset, kulttuurialan ja nuorisotyön osaajat.

 

Lataa Nuori Taide JULISTEET ja FLYERIT.

 

Seuraa Nuori Taidetta Instagramissa ja Facebookissa!