Ota Nuori Taide haltuun!

Nuori Taiteen muoto ja sisältö eivät ole koskaan valmiita. Nuori Taide on foorumi, jonka toivotaan täyttyvän nuorten, nuorisotyön, taiteen ja visuaalisen alan ammattilaisten ideoista ja toiminnasta.

Mitä Nuori Taide voisi sinun mielestäsi olla? Ehdota!

Haemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita visioimaan, suunnittelemaan, kokeilemaan ja toteuttamaan, mitä kaikkea nuorten visuaalisen taiteen ja ilmaisun alueella voisikaan tehdä ympäri Suomen.

Nuori, onko sinulla tai ryhmälläsi taiteen tekemiseen tai tapahtumien toteuttamiseen liittyviä haaveita, ajatuksia ja ideoita, joita haluaisitte toteuttaa. Kaipaisitko ammattilaisten tukea?

Nuorten kanssa työskentelevä ammattilainen, tarvitseeko paikallinen tai alueellinen toimintasi uusia tuulia tai yhteistyökumppania toteuttamaan ideoita?

Taiteilija tai visuaalisen alan ammattilainen, haluaisitko työskennellä nuorten kanssa?

Ota yhteyttä ja ideoidaan, mitä voimme tehdä yhdessä!

Nuori Taiteen sisällöt suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Nuori Taiteelle voi esittää toiveita tai ehdottaa valmiita ideoita työpajoista, seminaareista ja koulutuksista tai muunlaisesta toiminnasta.

Nuori Taiteen missio on mahdollistaa nuorten esittämien ideoiden ja toiveiden toteutuminen sekä tukea nuorten kanssa toimivien aikuisten työtä ja ammatillista osaamista.

Nuori Taide haluaa tuoda yhteen nuoret ja aikuiset tekijät, harrastajat ja ammattilaiset sekä kulttuurialan ja nuorisotyön osaajat.

Ota yhteyttä nuoritaide(at)artcentre.fi.

Lataa Nuori Taide JULISTEET ja FLYERIT.

Seuraa näistä linkeistä Nuori Taidetta Instagramissa ja Facebookissa!

Tutustu Taide\Folioon tästä linkistä!